400-660-1360
全部考试
记住密码
记住密码
已有账号?请绑定
找回密码
重置密码成功

请谨慎保管和记忆你的密码,以免遗忘或丢失

恭喜您注册成功

请谨慎保管和记忆你的密码,以免遗忘或丢失

免费注册
注册即代表同意《用户协议》《隐私政策》
首页 工程 金融 会计 医学 学历 外语 求职 资格
当前位置: 首页 >2020年天津会计初级职称考试报名入口11月22日关闭!
2020年天津会计初级职称考试报名入口11月22日关闭!
【摘要】成考报名在即,考生要尽快进入备考状态了,以下环球网校小编为大家【汇总】整理了2018年成人高考专升本《英语》练习题及答案,希望能帮大家掌握重点内容。职场中学历高是优势,很多公司入职的第一道门槛就是学历,因此学历的重要性不言而喻。成人高考是提升学历的方法之一,英语是专升本必考科目之一,词汇语法又是英语的基础,为帮助考试掌握考试重点,小编特整理了2018成考专升本《英语》词汇与语法练习及答案。

2018年成人高考备考:英语练习习题(附答案)

浏览量:179
时间:2018-04-20

2018年的成人高考越来越近。对于考生们来说,英语需要长期的练习,下面考生们就来看看自己遗漏了哪些知识点。

  2018年成人高考英语备考  


    1. The firemen _____ three women from the burning house.

  A) salvaged   B) rejected  C) reformed  D) rescued

  2. John ____ his father very much in all his ways.

  A) resembles  B) repeats  C) behaves  D) inherits

  3. I’ll call the restaurant to _________ a table for us.

  A) leave  B) empty   C) reserve   D) preserve

  4. There are coal, oil and metal __________ buried deep in the ground.

  A) sources   B) substances   C) resources   D) properties

  5. A manager’s job is a position of great _____ .

  A) responsibility   B) security   C) necessity   D) reality

  6. He feels completely ____ to health after a period of intensive care.

  A) renewed   B) replaced   C) removed   D) restored

  7. The experiment ____ the discovery of a cure for colds.

  A) owed to   B) led by   C) resulted in   D) resulted from

  8. When they reach a certain age, army officers _________ from active service.

  A) retreat   B) retire   C) withdraw   D) descend

  9. The secret agreement reached between the two sides was later _____ by a local newspaper.

  A) remarked   B) revealed   C) recovered   D) supposed

  10. Apart from salary, teaching children has its own particular __________ .

  A) profits   B) prices   C) awards   D) rewards

  11. John’s black eye _________ rumors that he had been in a fight.

  A) gave rise to   B) made up for   C) got rid of   D) took place of

  12. The _________ of airplane engines is a nuisance for those living near the airport.

  A) voice   B) roar   C) motion   D) ring

  13. These problems are deeply _____ and cannot be solved overnight.

  A) rooted   B) buried   C) carried   D) related

  14. The climbers tried to find a new _________ to the top of the mountain.

  A) approach   B) route   C) entrance   D) summit

  15. We are running _____ time. Is there a shortcut?

  A) with   B) against   C) up to   D) out of

  16. A new law has passed that all new cars sold in this country should be equipped with _____belts.

  A) saving   B) safe   C) safety   D) saved

  17. _________ getting money, he left his home and went to London.

  A) For the sake of   B) In order to   C) Due to  D) Owing to

  18. The next morning we offered our boat for _________ for sixty dollars.

  A) sail   B) sale   C) selling   D) purchase

  19. In the United States, many shops offer free _________ for most of the goods they sell.

  A) examples   B) samples   C) models   D) copies

  20. The actress gave a (n) _________ performance but could have done better.

  A) inferior   B) professional   C) satisfied   D) satisfactory

  参考答案:

  1. D 2. A 3. C 4. C 5. A 6. D 7. C 8. B 9. B 10. D

  11. A 12. B 13. A 14. B 15. D 16. C 17. A 18. B 19. B 20. D

  • 0

相关文章推荐